donderdag 22 september 2011

Na 2 reisdagen op de Balder aangekomen. Deze dagen bestonden uit een vliegreis, overnachting in hotel in Congo en een bootreis van 6 uur naar de Balder. Veel tijd ben je ook kwijt aan wachten. Niet altijd duidelijke communicatie wat er ging gebeuren. De mannen van Heerema zijn dit gewend en maken zich hier ook niet druk over.

Bij aankomst aan boord van de Balder was gelijk de hand-over van de vertrekkende HSE officer naar de gearriveerde HSE officer. Het lijkt mij toch bijzonder als je elke keer 5 weken aan boord bent en iets in gang zet en dat iemand anders het weer overneemt. Hierbij is belangrijk dat er een werkwijze is die voor een ieder hetzelfde is en dat er regelmatig overleg is over de gang van zaken.Er gebeurt van alles in zo'n periode en het is belangrijk dat de informatie iedere keer up-to-date is.

De eerste dag aan boord staan in het teken van diverse bijeenkomsten bijwonen en kennismaken met de verschillende mensen die van belang zijn om op één lijn te hebben om de verandering in de rol van HSE officer te kunnen gaan bewerkstelligen. Grote uitdaging dit gezien de huidige invulling van de taak naar de toekomstige rol. Je hebt iedere keer met wisselede teams te maken ook bij de leidinggevende waar je mee samenwerkt. We gaan een start maken vandaag met de HSE officer die nu aanwezig is. Samen met hem aan tafel om te bespreken waar voor hem de leerpunten liggen voor de nieuwe rol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten