zondag 25 september 2011

Mijn 4 nacht aan boord en niet lekker geslapen en geen zin om te gaan sporten. Realiseerde bij het wakker worden dat het zaterdag was moet zeggen dat ik aan boord het besef van dagen kwijt ben. Ik dacht wel even aan de lekker verse broodjes van de bakker en samen met de mannen te genieten van het ontbijt en de lekker cappuccino in de ochtend met elkaar. Bij de mannen is het wel zaterdag dat merk je aan het feit dat er gesproken wordt over de film op zaterdagavond met frikandellen en na het weekend bijna weer naar huis als je op de planning staat voor de crew change op woensdag.

Gevraagd wat voor avond ik kan verwachten dat wordt gezegd actie, tieten en minimaal 40 doden......de echte mannenfilm. Tevens wordt er al onderhandeld over de frikandellen...als jij niet komt dan kan ik er ieder geval van 1 extra genieten.

Het zijn voor beide coachees intensieve dagen. Er komt veel aan bod en als coachee sta je de hele tijd in de 'belangstelling' het gaat over jou en er wordt toch het nodige losgemaakt. Het valt niet altijd mee om na afloop van een sessie om het even te laten bezinken want je springt gelijk weer op de rijdende trein in je functie. Vandaag ook een workshop time management gedaan. Altijd heel moeilijk om goed in beeld te krijgen waar je nu al je tijd aan kwijt bent.

Tijdens de workshop kwam heel sterk naar voren dat loslaten en vertrouwen belangrijke punten zijn om zaken op een andere manier te doen of aan te pakken. Verder ook weer gesproken over de rol van adviseur en van die rol in een managementteam. De kapitein aan boord is zeer betrokken bij het onderwerp en heeft goede interventies op de momenten dat hij erbij is.

De dag zit er bijna op zo weer naar de kantine voor het avondeten en dan op naar de film...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten